restaurant-terneuzen

Groepen tot 150 personen

 

Restaurant d' Ouwe Kercke  is ook uitermate geschikt voor een jubileum, bruiloft/ huwelijksfeest, verjaardag, receptie, walking dinner, zakendiner/ lunch, warm/ koud buffet, seminar, presentatie of vergadering.

Voor al deze thema’s zijn aangepaste 3, 4, 5 gangen menu’s en buffetten mogelijk maar uiteraard ook tapas en fingerfood of een parade van amuses of walking dinner.

Wij stemmen graag al onze mogelijkheden af op uw wensen.

Unieke locatie voor uw bruiloft

De ambiance van restaurant “d’Ouwe Kercke” is bijzonder geschikt voor een onvergetelijke bruiloft. U betreedt “d’Ouwe Kercke” via de marmeren trap met rode loper. Het restaurant zal speciaal voor u sfeervol worden ingericht. En uiteraard ontbreken de champagnetoren en huisgemaakte bruidstaart niet!

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden voor uw bruiloft te bespreken.
Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor u op. (zie ook Buffetten)

Wilt u een vergadering of een seminar organiseren?

Wij bieden u voldoende mogelijkheden/faciliteiten om een vergadering of seminar te organiseren.

Wilt u uw vergadering of seminar vergezellen met een heerlijke 3 gangen lunch of luxe broodjes? Of wilt u na afloop ongedwongen met uw relaties of personeel evalueren met een drankje, borrelhapjes en/of tapas? Het keukenteam staat voor u klaar!

Een unieke beleving om een vergadering of seminar mee af te sluiten is wel een
Teambuilding Kookworkshop. Zo kort of zo uitgebreid als u wilt.

We stemmen deze volledig op uw wensen af.
(zie voor voorbeelden Kookstudio Terneuzen)

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vergaderingen
Seminars

Buffetten

Restaurant d’Ouwe Kercke Fish & More staat bekend voor de verzorging van feesten, partijen en bruiloften.
Om van uw feest of diner een succes te maken kunnen wij u een warm en/of koud buffet presenteren waar u de gehele avond van kunt genieten. Het geheel wordt indien gewenst afgesloten met een dessertbuffet van huisgemaakte, feestelijke (ijs)taarten.

Indien gewenst is er ruimschoots plaats voor een DJ of Artiest zodat u tijdens het genieten van het buffet de mogelijkheid heeft om te genieten van de muziek en eventueel de gelegenheid heeft om van de dansvloer gebruik te maken.

Voor een groep is het een ultieme ervaring om samen een Kookworkshop te doen en het samen koken te beleven en te degusteren.  Eventueel in combinatie met een vergadering of een verjaardag of andere festiviteit.

Wij beschikken over een professionele Kookstudio met vele mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u via deze website doorklikken naar de Kookstudio Terneuzen.
Voorbeelden van Kookworkshops:  Tapasworkshop, Italiaanse kookworkshop,  Kreeftworkshop, Mediterrane kookworkshop  etc.

Kookworkshop

Wijnproeverij

Wine & Dine

Wij hebben ervaring met het organiseren van mooie wijnproeverijen met een goed verhaal en versmelten dat graag voor u in een Wine & Dine in combinatie met onze culinaire tapas en amuses.

 

Zakenborrel

D'Ouwe Kercke 'Fish & More' is ook uitermate geschikt voor een jubileum, verjaardag, bedrijfsuitje, receptie, zakenborrel, walking dinner of zakendiner. Indien gewenst in combinatie met een seminar, presentatie of vergadering.
Wij stemmen graag al onze mogelijkheden af op uw wensen.

 

 

Tot ziens bij restaurant d' Ouwe Kercke Terneuzen